פרסום מודעות לגיוס תלמידי מחקר | המינהל האקדמי

פרסום מודעות לגיוס תלמידי מחקר

אנחנו שמחים להציג בפניכם את פורטל Research Opportunities, פורטל מקוון חדש לפרסום מודעות לגיוס תלמידי מחקר. הפורטל נבנה על ידי מדור השיווק ברשות לבינלאומיות, על מנת לסייע בגיוס סטודנטים בינלאומיים איכותיים ולהגדיל את מספרי תלמידי ותלמידות המחקר באוניברסיטה.
הפורטל נבנה כחלק מהאתר החדש של הרשות לבינלאומיות, ומאפשר לחוקרות ולחוקרים מהאוניברסיטה לפרסם במסגרתו מודעות "דרושים". מועמדים ישראלים ובינלאומיים המעוניינים ללמוד לתואר מחקרי, או לבצע מחקר באוניברסיטה, יוכלו לאתר מנחים פוטנציאליים ולהגיש מועמדות למודעות המופיעות בפורטל. קישור לפורטל הזדמנויות המחקר יופיעו באתרי האוניברסיטה ויפורסם באתרים חיצוניים המיועדים לתלמידי מחקר.
אנו גאים בפורטל ובטוחים שהוא ישמש כלי נגיש, יעיל ונוח בידי חברי הסגל ותלמידי מחקר מתעניינים.

לכניסה למערכת משרות המחקר אנא לחצו כאן.

לכניסת חוקרים/ות לפרסום מודעת גיוס, אנא לחצו כאן